Kosten en werkwijze

contact Nathalie
Fijn dat je interesse hebt, misschien is de eerste stap al gezet naar een opgeruimd huis. 

Zoek je hulp bij het opzetten van een stappenplan of begeleiding bij het daadwerkelijk opruimen, ordenen of (her)structureren van je huis?
Of zoek je begeleiding bij het verkopen van je spullen?

Ik reken een uurtarief van 30 euro per uur.
Reiskosten: 29 cent per kilometer.

Verkoopdeel via marktplaats uitbesteden:

Besteed je liever het gehele verkoopdeel uit aan mij dan vraag ik 50% van de opbrengst van de verkochte spullen. Je hoeft dan zelf niks te doen, je huis ruimt heerlijk op en het levert je ook nog geld op.

Contact:

Tijdens werkdagen ben ik altijd telefonisch of per app bereikbaar voor eventuele vragen of coaching op afstand.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking!

huiskamer1-1

Werkwijze opzetten stappenplan:

Het intakegesprek is kosteloos.
Ik vind het erg belangrijk om de tijd te nemen om elkaar te leren kennen en om inzichtelijk te krijgen waar de hulpvraag in eerste instantie ligt.
De reden dat ik ‘in eerste instantie’ benoem is omdat ik veelal heb gemerkt dat de hulpvraag tijdens een werkproces nogal eens verschuift. We stellen een stappenplan op, maar wel met de nodige ruimte om bij te stellen. Ik zorg voor de bewaking van de gestelde doelen.

Krachten en talenten inzetten:

Naast het inzichtelijk krijgen waar de hulpvraag ligt, vind ik het essentieel om jouw kracht(en) en talenten boven water te krijgen en deze in te zetten in het werkproces. We weten vaak te benoemen wat we niet goed kunnen of lastig vinden. Maar het is veel belangrijker en productiever om je aandacht te richten op wat juist wel goed gaat en dit in te zetten om patronen te doorbreken. Anders is de kans groot dat je misschien toch weer terugvalt in je oude werkwijze en patronen.

Werkwijze spullen verkopen:

-Ik kan langskomen om goede verkooptips te geven, om ervoor te zorgen dat je snel van je ‘rommel’ afkomt en er ook nog eens een leuk bedrag aan overhoudt.

-Heb je helemaal geen puf om hier zelf aan te beginnen dan ontzorg ik jou hiermee door het verkopen helemaal op mij te nemen. We delen dan de opbrengst.
Je hoeft dan zelf niks te doen, je huis ruimt heerlijk op en daarnaast levert het ook nog geld op.

Een win, win situatie dus!!

contact Nathalie
Fijn dat je interesse hebt, misschien is de eerste stap al gezet naar een opgeruimd huis.

Zoek je hulp bij het opzetten van een stappenplan of begeleiding bij het daadwerkelijk opruimen, ordenen of (her)structureren van je huis?
Of zoek je begeleiding bij het verkopen van je spullen?

Ik reken een uurtarief van 30 euro per uur.
Reiskosten: 29 cent per kilometer.

Verkoopdeel via marktplaats uitbesteden:

Besteed je liever het gehele verkoopdeel uit aan mij dan vraag ik 50% van de opbrengst van de verkochte spullen. Je hoeft dan zelf niks te doen, je huis ruimt heerlijk op en het levert je ook nog geld op.

Contact:

Tijdens werkdagen ben ik altijd telefonisch of per app bereikbaar voor eventuele vragen of coaching op afstand.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking!

huiskamer

Werkwijze opzetten stappenplan:

Het intakegesprek is kosteloos.
Ik vind het erg belangrijk om de tijd te nemen om elkaar te leren kennen en om inzichtelijk te krijgen waar de hulpvraag in eerste instantie ligt.
De reden dat ik ‘in eerste instantie’ benoem is omdat ik veelal heb gemerkt dat de hulpvraag tijdens een werkproces nogal eens verschuift. We stellen een stappenplan op, maar wel met de nodige ruimte om bij te stellen. Ik zorg voor de bewaking van de gestelde doelen.

Krachten en talenten inzetten:

Naast het inzichtelijk krijgen waar de hulpvraag ligt, vind ik het essentieel om jouw kracht(en) en talenten boven water te krijgen en deze in te zetten in het werkproces. We weten vaak te benoemen wat we niet goed kunnen of lastig vinden. Maar het is veel belangrijker en productiever om je aandacht te richten op wat juist wel goed gaat en dit in te zetten om patronen te doorbreken. Anders is de kans groot dat je misschien toch weer terugvalt in je oude werkwijze en patronen.

Werkwijze spullen verkopen:

-Ik kan langskomen om goede verkooptips te geven, om ervoor te zorgen dat je snel van je ‘rommel’ afkomt en er ook nog eens een leuk bedrag aan overhoudt.

-Heb je helemaal geen puf om hier zelf aan te beginnen dan ontzorg ik jou hiermee door het verkopen helemaal op mij te nemen. We delen dan de opbrengst.
Je hoeft dan zelf niks te doen, je huis ruimt heerlijk op en daarnaast levert het ook nog geld op.

Een win, win situatie dus!!