Wie ben ik?

Nathalie Pons Horn

Nathalie Pons Horn

Wie ben ik?

Mijn naam is Nathalie Pons Horn en ik woon in Leeuwarden samen met mijn man en kinderen.

Ik zet mijn organisatietalent en enthousiasme in om jou te helpen bij het op orde krijgen van je huis en daarmee ook je hoofd.
Ik ben gestructureerd, heb doorzettingsvermogen en vind humor belangrijk. Mijn inlevingsvermogen kan ik gebruiken om goed aan te sluiten bij jouw persoonlijke situatie. Ik ben hierdoor in staat om jou goed aan te voelen, maar je daarnaast ook te motiveren en in beweging te zetten.

Ordenen van een ruimte:

In het ordenen van een ruimte, staat voor mij centraal dat alles een vaste plek heeft!
Dit geeft rust en je zal daarmee ervaren dat opruimen een stuk makkelijker en vooral sneller gaat.

Mijn visie:

We leven in een maatschappij waar de druk hoog ligt en we veel van onszelf verwachten. We willen allemaal een leuke baan, een gestroomlijnde huishouding, een leuk sociaal leven en tijd voor hobby’s. Het is een hele prestatie om dit allemaal goed te laten verlopen en onderhouden zonder onszelf voorbij te lopen.

Een fijn thuiskomen is daarom dus ook ontzettend belangrijk.  Niet alleen om jezelf te kunnen opladen maar ook om een veilige haven te creëren waarin je jezelf helemaal thuisvoelt en alle stress kunt loslaten.

Ontspullen:

Het is dan ook niet zo vreemd dat we de afgelopen jaren steeds meer horen over ‘ontspullen’. Er zijn inmiddels heel wat artikelen, blogs en boeken geschreven over dit onderwerp. Blijkbaar is er in de afgelopen jaren een behoefte ontstaan: rust en orde vinden in ons drukke leven en vooral in ons ‘huis’.

Ook ik heb ervaren dat als mijn huis op orde is, ik ook beter in staat ben om rust te ervaren in mijn hoofd. Vandaar dat ik mijzelf heb aangeleerd om alles een vaste plek te geven en mijn huis in zogenaamde ‘zones’ in te delen.

Contact:

Spreekt jou dit aan? Kun je wel wat hulp gebruiken?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier, telefonisch of gewoon makkelijk per app.

Wat voor mij belangrijk is tijdens een samenwerking.

Openheid

Openheid

Jij bepaalt zelf tot hoever je jezelf open stelt aan mij.
Motivatie

Motivatie

Een goede portie motivatie is nodig om jezelf en je omgeving in beweging te zetten.
Plezier en humor.

Plezier en humor.

Met een beetje humor maken we het allemaal een stuk luchtiger.
Discretie

Discretie

Wat je mij deelt is vertrouwelijk, hier ga ik zorgvuldig mee om.